מספר מנות: 1-2
זמן הכנה: 5 דק'
זמן קלייה: 45-60 דק'
מצרכים:
1 חציל
1 אבוקדו
בצל ירוק טרי לפי הטעם
מלח לפי הטעם – אופציונלי
שמן זית לפי הטעם
מיץ מלימון סחוט לפי הטעם
אופן ההכנה:
שוטפים את החציל ומחוררים אותו עם מזלג מכל הצדדים שלו. קולים את החציל בטוסטר אובן. אחת לכמה דקות, כדאי להפוך את החציל בתנור, כדי שכל צדדיו ייקלו באופן שווה.
לאחר שהחציל קלוי, מוציאים אותו מהתנור ונותנים לו להתקרר. קולפים את החציל לאחר שהוא מתקרר.
מכניסים את החציל, אבוקדו, בצל ירוק, מיץ לימון, שמן זית ומלח למעבד המזון ומפעילים את מעבד המזון עד שמתקבל ממרח אחיד.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה