בננה עשירה בפחמימות, מינרלים ווויטמינים. יש בה תכולה גבוהה במיוחד של אשלגן.
זרעי פשתן עשירים בחומצה אלפא לינולנית (חומצת שומן ממשפחת אומגה 3).
אגוזי מלך מסייעים בהורדת הכולסטרול ה"רע" ותורמים למניעת מחלות לב. הם עשירים בחומצה אלפא-לינולנית (חומצת שומן מסוג אומגה-3) ונחושת.
מספר מנות: מנה אחת
זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
2 בננות
1 אגס (אופציונלי)
2-3 תמרים או דבש לפי הטעם
5 אגוזי מלך טחונים
כף זרעי פשתן טחונים
מים קרים
אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את הבננות הקלופות, אגס (ללא הליבה והגרעינים), תמרים (ללא הגלעינים), אגוזי המלך (לאחר שהם נטחנו במטחנת קפה ידנית), זרעי הפשתן (לאחר שהם נטחנו במטחנת קפה ידנית), דבש ומים (כחצי כוס מים). מפעילים את הבלנדר עד שמתקבל שייק חלק. מוסיפים מים במידה והשייק סמיך מידי לטעמך.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה