זרעי צ'יה נחשבים כמזון על ומקור עשיר לאומגה 3, אומגה 6, חלבונים, אשלגן, סידן, מגנזיום, זרחן וברזל.
מספר מנות: מנה אחת
זמן הכנה: 15 דק'.
מצרכים:
2 כפות זרעי צ'יה
1 בננה (או פרי אחר)
5 תמרי מג'הול או זן אחר
אבקת חרובים / קינמון לפי הטעם
חופן שקדים/אגוזים
1-2 כוסות מים (תלוי במידת הסמיכות הרצויה)
אופן ההכנה:
מערבבים בבלנדר את השקדים, תמרי המג'הול, מים ואבקת חרובים/קינמון עד שמתקבל מרקם אחיד.
מניחים בקערה את זרעי הצ'יה, מוסיפים את חלב השקדים שהכנו בבלנדר, מערבבים טוב ומחכים כ 10-15 דק', עד שזרעי הצ'יה סופגים חלק מחלב השקדים ומתנפחים (בערך פי 3-4 מגודלם המקורי).
חותכים את הבננה ומוסיפים לקערה, מערבבים ואוכלים.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה