חיטת הכוסמין מכילה אחוז גבוה יותר של חלבון מחיטה רגילה וכמות גדולה של סיבים תזונתיים, מינרליים וויטמינים.
מספר מנות: מנה אחת
זמן הכנה: 15 דק'.
זמן בישול: 10 דק'.
מצרכים:
1 כוס פסטה מחיטת כוסמין מלאה או אטריות סובה (אטריות מכוסמת) או אטריות מאורז מלא
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 קלח תירס (להפריד את השיניים מהקלח)
1 גזר בינוני מגורד
3/4 כוס כרוב חתוך לרצועות
3/4 כוס כרובית חתוכה קטן
ככפית שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ או לפי הטעם (להזהר לא לשים יותר מידי…)
רוטב סויה לפי הטעם (עדיף רוטב סויה תמרי אשר אינו מכיל חומרים משמרים)
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה
אופן ההכנה:
מבשלים את פסטת הכוסמין במים רותחים במשך כ- 7 דק'. בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים את השמן בווק, מקפיצים את הבצל והג'ינג'ר, מוסיפים את הכרוב והכרובית ומערבבים, מוסיפים קצת מים רותחים (בכדי לאדות את הירקות ולשמור על הלחות שלהם),מוסיפים את הפלפל האדום ומערבבים, מוסיפים את שיני התירס ומערבבים ולבסוף מוסיפים את הגזר ורוטב הסויה ומערבבים עד שהירקות מבושלים. כאשר הפסטה מוכנה מוסיפים אותה לירקות, מערבבים ומגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה