מתכון לכדורי שוקולד בריאים וטעימים להפליא בסגנון של פררו רושה, ללא סוכר, ללא חמאה, ללא מוצרי חלב.
מספר מנות: כ 20 כדורי שוקולד (תלוי בגודל הכדורים)
זמן הכנה: 10 דק'.
מצרכים:
1.5 כוסות אגוזי לוז לכדורים וכחופן אגוזי לוז נוספים לציפוי.
10-12 תמרי מג'הול או זן אחר מגולענים (תלוי במידת המתיקות הרצויה)
1/3 כוס אבקת קקאו* לא ממותקת (אני ממליצה על אבקת קקאו אורגנית של חברת Sunline, שניתן לקנות בחנויות טבע)
1/2 כפית תמצית וניל טבעית ללא תוספת סוכר (אני ממליצה על תמצית של בקטו פלייבורס שמיובאת על ידי אמבר פלייבורס, ניתן להשיג בחנויות טבע)
2 כפיות מים מסוננים
* ניתן להחליף את אבקת הקקאו בכמות זהה של אבקת חרובים.
אופן ההכנה:
מרסקים 1.5 כוסות אגוזי לוז במעבד מזון עד שזה טחון דק (כמו קמח). מוסיפים את התמרים, אבקת הקקאו ותמצית הוניל ומערבבים טוב, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את המים ומערבבים עד שנוצר במעבד המזון מעין כדור אחד גדול מכל העיסה. מכינים מהעיסה כדורי שוקולד.
מרסקים באופן גס במעבד המזון כחופן אגוזי לוז לציפוי כדורי השוקולד, מניחים את האגוזים המרוסקים על צלחת ומגלגלים בתוכם את כדורי השוקולד עד שהם מצופים בצורה אחידה. ניתן להוסיף לתערובת של האגוזים המרוסקים שברי פולי קקאו (קקאו ניבס).
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה