מתכון לסורבה בריא, דיאטטי וטעים להפליא, ללא סוכר וללא מוצרי חלב.
זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
בחר/י מפירות העונה (ניתן להכין סורבה מפרי אחד או לערבב כמה פירות יחד) – מנגו, אבטיח, מלון, תפוח, דובדבנים וכד'.
דבש – אופציונלי
אופן ההכנה:
לקלוף ולגלען את הפירות, לחתוך לקוביות ולהכניס למקפיא לכ- 24 שעות. מוציאים את הפירות מהמקפיא כ- 5 דק' לפני הכנת הסורבה (כדי שיהיה קל יותר לרסק אותן במעבד מזון). מכניסים את הפירות למעבד המזון ומפעילים אותו עד שמתקבל מרקם של סורבה.
בדרך כלל, אם הפירות בשלים ומתוקים, איןצורך בהמתקה נוספת, אך אם הסורבה שמתקבל לא מספיק מתוק לטעמך, ניתן להוסיף מעט דבש, לערבב שוב במעבד מזון ולהגיש (כדאי לחכות עם הוספת הדבש עד סוף ההכנה, לאחר שהתקבל המרקם של הסורבה, כי אם מוסיפים את הדבש בהתחלה, הוא קופא ולא מתערבב עם הפירות).
בתאבון!
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה