עדשים מהווים מקור מצוין לסיבים מסיסים, סידן, ברזל, חלבון ופחממות. לעומת זאת, הם דלים בשומן ואינם מכילים כולסטרול.
מספר מנות: 2 צלחות מרק
זמן הכנה: 5 דק'
זמן בישול: כ- 35 דק'
מצרכים:
1/4 כוס עדשים ירוקים
1 בצל חתוך לטבעות דקות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
כמון לפי הטעם
מיץ מלימון טרי לפי הטעם
מלח ים לפי הטעם (עדיף להשתמש במלח ים ממקור אורגני שהופק בתהליכים טבעיים ללא כימיקליים, לדוגמא Bisal).
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בסיר, מטגנים בו את הבצל עד שהוא מזהיב, מוסיפים את העדשים, תפוח האדמה, כמון ומלח, מטגנים ומערבבים, מכסים במים רותחים ומבשלים עד שהעדשים מתרככות ותפוח האדמה רך. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
מגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה