מספר מנות: כמות רוטב שמתאימה לקערת סלט בינונית
זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
3 כפות רוטב סויה (אני ממליצה על רוטב סויה אורגני מופחת נתרן של חברת Imo)
1.5 כפות דבש (ניתן להחליף את הדבש בסילאן)
1.5 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1.5 כפות שמן זית לפי הטעם
ג'ינג'ר חתוך לקוביות קטנטנות לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים טוב את כל מרכיבי הרוטב, עד שהדבש מתמוסס בתוך שאר מרכיבי הרוטב.
מתאים כרוטב לסלט, לירקות מוקפצים, לאורז, לסושי וכד'. כל מנה שרוצים שתהיה בנוסח יפני.
מומלץ קודם להכין את הרוטב ואח"כ להכין את המנה שהוא מתווסף אליה, כדי לתת זמן לכל טעמי הרוטב להתערבב.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה