מספר מנות: 1-2 צלחות מרק
זמן הכנה: כ- 10 דק'.
זמן בישול: 15-20 דק'.
מצרכים:
1/3 חבילת טופו חתוכה לקוביות קטנות (1/2 ס"מ מרובע)
1/3 חבילת אטריות אורגניות מאורז מלא / אורז שחור / כוסמת מלאה של חברת השדה (אטריות אלו בעלות טעם מצויין! ניתן להשיג אותן בחנויות טבע שונות. אם מכינים כמות גדולה יותר, ניתן לערבב בין כל סוגי האטריות לעיל)
1 בטטה מגורדת
1 גזר מגורד
בצל ירוק חתוך לפרוסות דקות לפי הטעם (מוסיף המון טעם למרק, מומלץ להוסיף בנדיבות בין 3-5 בצלים ירוקים שלמים)
שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ לפי הטעם – אופציונלי (לג'ינג'ר טעם מאוד חזק, מומלץ להוסיף מעט)
רוטב סויה לפי הטעם (עדיף רוטב סויה אורגני אשר אינו מכיל חומרים משמרים).
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה
אופן ההכנה:
מרתיחים את שמן הזית בסיר ומטגנים בו את קוביות הטופו, מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים, כך שרוטב הסויה נספג בקוביות הטופו, מוסיפים את הבטטה והגזר המגורדים ואת שורש הג'ינג'ר ומטגנים קלות, מוסיפים עוד מים רותחים עד שכל הירקות מכוסים, וממשיכים לבשל כ- 5-7 דק'. מוסיפים את האטריות ומבשלים כמה דק' נוספות תוך כדי ערבוב (כדי שהאטריות לא ידבקו אחת לשניה), עד שהאטריות מוכנות לאכילה. מכבים את האש, מוסיפים את הבצל הירוק, מכסים את הסיר עם המכסה, ונותנים למרק לעמוד כמה דק' כדי שיספוג את הטעמים של הבצל.
מגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה