מספר מנות: 2-3
זמן הכנה: 15 דק'
זמן בישול: 45 דק'
מצרכים:
1 כוס עדשים ירוקים
1 בצל גדול – אופציונלי
מלח לפי הטעם
שמן זית לפי הטעם
פלפל חריף לפי הטעם
מיץ מלימון סחוט לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים הירוקים במים רותחים עד שהם רכים.
בזמן בישול העדשים, קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן זית עד להשחמה.
לאחר הבישול והטיגון, מכניסים את העדשים, בצל, מלח, פלפל ולימון למעבד מזון ומערבבים עד שמתקבל ממרח אחיד.
אם מכינים ממרח ללא בצל, מוסיפים למעבד המזון גם שמן זית.
מומלץ להגיש עם לחם מונבט וסלט ירקות.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה