מספר מנות: 2 צלחות מרק
זמן הכנה: כ- 15 דק'
זמן בישול: כ- 45 דק'
מצרכים:
1/4 כוס אפונה ירוקה יבשה
1 בצל חתוך לקוביות
1 קישוא חתוך לפרוסות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 בטטה חתוכה לקוביות
1 גזר חתוך לפרוסות
קורנית טריה – בנדיבות או לפי הטעם – להוריד את העלים מהענפים
כורכום טחון – לפי הטעם
מיץ מלימון טרי – לפי הטעם
מלח ים לפי הטעם
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה.
אופן ההכנה:
כדאי להשרות את האפונה ערב קודם לכן או כמה שעות לפני הבישול.
מחממים בסיר את שמן הזית, מטגנים בו את הבצל עד שהוא נעשה שקוף, מוסיפים את האפונה, מלח וכורכום, מטגנים לרגע, מוסיפים את המים הרותחים ומתחילים לבשל על אש בינונית.
קולפים וחותכים את כל שאר הירקות ומוסיפים לסיר.
מורידים את עלי הקורנית מהענפים ומוסיפים לסיר.
מבשלים עד שהאפונה והירקות רכים.
מרסקים את המרק בבלנדר ידני עד שמתקבל מרקם אחיד.
מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה