מוצגים להלן 2 גרסאות של ממרח זה. שתי הגרסאות כוללות פלפלי רמירו מיובשים ושמן זית. הגרסה הראשונה הינה ממרח פלפלים מיובשים ושמיר. הגרסה השניה ממרח פלפלים מיובשים ושום. ניתן כמובן להכין גרסה שלישית של ממרח זהשכוללת גם שום וגם שמיר.
זמן הכנה: 5 דק'
זמן ייבוש: 12-24 שעות (תלוי בעובי הפלפלים)
מצרכים:
2 פלפלי רמירו מיובשים
2-3 גבעולי שמיר – להשתמש בחלק של העלים, בלי הגבעול – לגרסה הראשונה
1 שן שום קטנה – לגרסה השניה
שמן זית לפי הטעם
אופן ההכנה:
ייבוש הפלפלים: חותכים את הפלפלים לרצועות דקות (כל פלפל רמירו חותכים ל 4 רצועות) ומוציאים את הגרעינים. מייבשים במייבש מזון עד שדומה למרקם של עגבניות מיובשות (אין נוזלים מחד, אך גם לא מיובש לגמרי מאידך). מומלץ לייבש כמות גדולה יותר של פלפלים ממה שצריך למתכון זה, ניתן לשמור במקרר בקופסא סגורה במשך כמה שבועות.
הכנת הממרח: מעבדים את כל המצרכים במעבד המזון עד שמתקבל ממרח כמה שיותר אחיד (הממרח לא יוצא לגמרי אחיד).
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה