פולי הסויה בעלי הרכב תזונתי מאוזן: הם מכילים חלבון מלא, חומצות שומן חיוניות, סיבים תזונתיים, עשירים בסידן, ברזל ועוד מינרלים וויטמינים. הסויה הינה מקור מצוין לפיטואסטרוגנים המגוננים מפני היווצרות סרטן, ומסייעים להתמודדות עם תסמיני גיל המעבר ואוסטיאופורוזיס אצל נשים. הסויה חשובה למחלות לב וכלי דם בשל הרכב חומצות השומן, סוג החלבון ומרכיבים נוספים שקיימים בה.
זמן הכנה: 5 דק'
זמן קלייה: 15 דק'
מצרכים:
פולי סויה יבשים
מים בטמפ' רתיחה
אופן הכנה:
משרים את פולי הסויה במים רותחים לכמה שעות. מחממים טוסטר אובן לטמפרטורה של 200-250 מעלות. לאחר ההשרייה מניחים את פולי הסויה על מגש מכוסה נייר אפייה, וקולים בתנור בערך 15 דק' (עד שפולי הסויה נעשים פריכים). אחת לכמה דק' צריך להפוך את פולי הסויה ולהזהר שהם לא יישרפו.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה