זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
שמן זית
עשבי תבלין בהתאם לטעם ה"חמאה" שרוצים להכין (ניתן להשתמש לדוגמא בשמיר / שום / שורש כורכום טרי וכד')
מגשית ריקה של קרח
אופן הכנה:
קוצצים עם סכין או במעבד מזון את עשבי התיבול, ממלאים בהם את הקוביות השונות של מגשית הקרח הריקה וממלאים את שארית המקום בקוביות בשמן זית.
מכניסים את מגשית הקרח לפריזר ומקפיאים לפחות ל 24 שעות, עד שהשמן הופך למוצק.
שומרים את המגשית בפריזר וכל פעם שרוצים להשתמש ב"חמאה", מוציאים את המגשית כ 5-10 דק' לפני השימוש (כדי שה"חמאה" תתרכך קצת ויהיה ניתן למרוח אותה על פרוסת הלחם), מורחים אותה על פרוסת הלחם ומחזירים לפריזר בתום השימוש.
הערה: זו דרך מצויינת לשמר עשבי תיבול, כדי שלא ירקבו.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה