מספר מנות: 2-3 צלחות מרק
זמן הכנה: כ- 15 דק'
זמן בישול: כ- 30 דק'
מצרכים:
1/4 כוס גריסי פנינה
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 קישוא גדול חתוך לפרוסות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
1 גזר חתוך לפרוסות
1-2 שורש פטרוזליה חתוכים לקוביות
2-3 ארטישוק ירושלמי חתוכים לקוביות
2-3 שיני שום קצוצות דק
2-3 ענפי סלרי – ניתן להכניס שלם למרק, כך שניתן להוציא לאחר הבישול, או לקצוץ ולהוסיף למרק אם אוהבים את הטעם/מרקם.
שמיר טרי קצוץ – בנדיבות או לפי הטעם
פטרוזיליה מסולסלת קצוצה – בנדיבות או לפי הטעם
קורנית טריה – בנדיבות או לפי הטעם – להוריד את העלים מהענפים
כוסברה טחונה – לפי הטעם
מיץ מלימון טרי – לפי הטעם
מלח ים לפי הטעם
שמן זית לפי הטעם
מים בטמפרטורת רתיחה.
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את שמן הזית, מטגנים בו את הבצל עד שהוא נעשה שקוף, מוסיפים את הגריסים, הירקות והתבלינים (מלבד השום) מערבבים ומוסיפים את המים הרותחים. מבשלים עד שהירקות והגריסים מתרככים. מוסיפים את שיני השום והלימון, מערבבים ומגישים חם.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה