מספר מנות: כמות רוטב שמתאימה לקערת סלט בינונית (כוס רוטב)
זמן הכנה: 5 דק'.
מצרכים:
חופן שקדים (מומלץ להשרות את השקדים כ 8-12 שעות ולייבש כמה שעות במייבש מזון – ראה/י מאמר נבטים והנבטה)
מיץ סחוט טרי מחצי לימון קטן
3 כפות שמיר/עירית/נענע טריים וקצוצים דק – אופציונלי
רבע כפית מלח דק גבישי מן ההימלאיה (מלח ורוד)
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
טוחנים את השקדים במטחנת קפה עד קבלת קמח דק. שוטפים את עשבי התיבול וקוצצים דק. מערבבים טוב את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד שמתקבל רוטב אחיד.
מתאים כרוטב לסלט, לתפוחי אדמה בתנור וכד'. כל מנה שהייתם שמים עליה רוטב יוגורט עשיר.
מומלץ קודם להכין את הרוטב ואח"כ להכין את המנה שהוא מתווסף אליה, כדי לתת זמן לכל טעמי הרוטב להתערבב.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה