מספר מנות: מנה אחת.
זמן הכנה: 10 דק'.
זמן קלייה: 45 דק'.
מצרכים:
1 חציל בינוני
1 פלפל רמירו אדום גדול
חופן פטרוזיליה מסולסלת
פלפל חריף לפי הטעם
שום לפי הטעם – אופציונלי
שמן זית לפי הטעם
מיץ מלימון טרי לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחוררים את החציל עם מזלג מכל הצדדים שלו. קולים את החציל ופלפל רמירו בטוסטר אובן (הפלפל נקלה מהר יותר מהחציל, כך שצריך לשים לב שהוא לא נשרף). אחת לכמה דקות, כדאי להפוך אותם בתנור, כדי שכל הצדדים ייקלו באופן שווה.
לאחר שהם קלויים, מוציאים אותם מהתנור ונותנים להם להתקרר. אחרי שהם התקררו, קולפים אותם וחותכים לחתיכות קטנות.
מרסקים את הפטרוזיליה במעבד מזון לחתיכות קטנות ומוסיפים לסלט יחד עם שאר התבלינים. מערבבים ומגישים עם לחם בצד.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה