מספר מנות: מנה אחת.
זמן הכנה: 10 דק'.
זמן קלייה: 45 דק'.
מצרכים:
1 חציל בינוני
1 פלפל רמירו אדום קטן חתוך לחתיכות קטנות
חופן עגבניות שרי חתוכות לחצאים
פלפל חריף לפי הטעם
שום לפי הטעם – אופציונלי
שמן זית לפי הטעם
מיץ מלימון טרי לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחוררים את החציל עם מזלג מכל הצדדים שלו. קולים את החציל בטוסטר אובן. אחת לכמה דקות, כדאי להפוך את החציל בתנור, כדי שכל צדדיו ייקלו באופן שווה.
לאחר שהחציל קלוי, מוציאים אותו מהתנור ונותנים לו להתקרר. אחרי שהוא התקרר, קולפים אותו וחותכים לחתיכות קטנות.
מוסיפים לחציל את העגבניות והפלפל יחד עם שאר התבלינים. מערבבים ומגישים עם לחם בצד.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה