פתיתי בירה מהווים מקור לרכיבים תזונתיים רבים כגון 16 חומצות אמינו, וויטמיני B, ברזל, אשלגן, אבץ וזרחן. ב 100 גר' של פתיתי בירה יש 35 גרם חלבון מאיכות טובה, 100 מ"ג סידן, 18 מ"ג ברזל, 120 מ"ג נתרן ו 1800 מ"ג אשלגן.
מספר מנות: 1-2
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים:
1/2 כוס פתיתי בירה.
2-3 כפות מיץ מלימון סחוט (לשים בהתחלה 2 כפות, ואחרי ששמים את כל המרכיבים, לטעום ולראות אם יש צורך להוסיף עוד כף)
2-3 כפות שמן זית (לשים בהתחלה 2 כפות, ואחרי ששמים את כל המרכיבים, לטעום ולראות אם יש צורך להוסיף עוד כף)
2-3 כפות מים (לשים בהתחלה 2 כפות, ואחרי ששמים את כל המרכיבים, לטעום ולראות אם יש צורך להוסיף עוד כף)
1 שן שום קלופה וכתושה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים עד שמתקבל ממרח אחיד.
מומלץ להגיש עם לחם כוסמת רואו פוד ועגבניות שרי.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
דורית מורג אומר
מתכון מנצח !!! קל ופשוט להכנה, טעים להפליא…. ועם ערך מוסף תזונתי.