מספר מנות: 1 מנה עיקרית או 2-3 מנות תוספת
זמן הכנה: 5 דק'
מצרכים:
ל"פסטה":
1 קישוא זוקיני בינוני
לרוטב:
1 סלק בינוני קלוף
20-25 עגבניות שרי
חופן עלי בזיליקום טריים (יש להסיר את העלים מהגבעולים, בערך 25-30 עלים)
4 חצאי עגבניות מיובשות (רצוי לבחור בעגבניות שיובשו בשמש בתהליכים טבעיים ולא כימיים – אני משתמשת בעגבניות מיובשות אורגניות של חברת noberasco, שניתן להשיג בחנויות טבע)
2 תמרי מג'הול
1 שן שום קלופה
שמן זית לפי הטעם
אופן ההכנה:
מכינים "פסטה" מהקישוא בעזרת פורס ירקות ספירלי או קולפן.
מעבדים את כל מצרכי הרוטב במעבד המזון עד שמתקבל רוטב אחיד.
שופכים את הרוטב מעל ה"פסטה", מערבבים ומגישים.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה