לאכול בריא, זה לאכול חי…
בסדנאות נלמד, נכין ונטעם:
* מה זו תזונת רואו פוד טבעונית?
* מה היתרונות של תזונה זו?
* מה כולל מטבח הרואו פוד (כלים נדרשים)?
* נבטים והנבטה
* הכנת ירקות בתסיסה הומולקטית
* הכנת סלטים
* הכנת ממרחים ורטבים
* הכנת מיצים ושייקים
* הכנת ארוחות בוקר
* הכנת קינוחי רואו פוד טבעוניים
* מתכונים שעבורם נדרש מייבש מזון או בלנדר ויטמיקס
* טיפים לשילוב תזונה זו בחיים
ניתן לקיים סדנת טעימות / סדנה ממוקדת בנושא מסויים (לדוגמא סדנת קינוחי רואו פוד) / סדנת יום מרוכזת / סדנת עומק של 5-8 מפגשים בני שעתיים-שלוש.
הסדנאות הינן קבוצתיות או פרטיות ונפתחות בהתאם לבקשת וצרכי התלמידים.
הסדנאות מתקיימות ברח' אלברט שווייצר 23, חיפה.
התקשר/י עכשיו 052-3470949 או לחצ/י צור קשר לקבלת פרטים.
מנחה: מעין צח, מורה מוסמכת להוראת יוגה, מדיטציה וטנטרה; מהנדסת תעשייה וניהול בוגרת הטכניון.
מעין צח: "הכנת ואכילת מזון בריא ומזין הינם דברים מאוד מהותיים בחיי. זו אומנות, יצירה, חיבור לחיים ודרך לאהוב את עצמי ואת הסובבים אותי.
בשנת 2001 כאשר התחלתי לתרגל יוגה, נחשפתי לעקרונות התזונה היוגית והפכתי לצמחונית.
במשך כמה שנים טובות עברתי הלוך וחזור בין תזונה צמחונית לטבעונית והבחנתי בהשפעות על גופי של התזונות הללו והמעבר ביניהם, עד שלבסוף בחרתי בשנים האחרונות בתזונה טבעונית.
בשנת 2012 עיקר התזונה שלי הפכה לתזונת רואו פוד (בקישור פירוט הסיבות למעבר לתזונת רואו פוד ותיאור ההתנסות שלי עם תזונה זו).
במהלך כל השנים הללו, גיליתי עד כמה התזונה משפיעה לטוב ולרע על גופנו, חיינו ובריאותנו; נחשפתי למידע רב על תזונה בכלל ותזונה כרפואה מונעת ודרך לריפוי עצמי בפרט; כתבתי מאמרים על תזונה; יצרתי מגוון רב של מתכונים; ובעיקר גיליתי שזה חלק מהיעוד והתשוקה שלי לשתף אנשים אחרים במידע הזה כדי שיוכלו לבצע את הבחירות התזונאיות הנכונות עבורם.
עד כה שיתפתי את המידע הזה דרך אתר האינטרנט של פשוט יוגה (ראה/י תזונה יוגית, מאמרים, מתכונים טבעוניים, צמחונות וטבעונות, ניקוי וריפוי הגוף בעזרת תזונה, קישורים) ודרך הדף של פשוט יוגה בפייסבוק. עתה, עקב בקשות להדרכה אישית יותר, נוצרו סדנאות בישול והשירות "תזונה אחד על אחד".
ראה/י גם מתכונים, מאמרים, תזונה, תזונה אחד על אחד.
כתיבת תגובה