סלק אדום עשיר בנוגדי חמצון ומרכיבים תזונתיים כגון מגנזיום, נתרן, אשלגן, ויטמין סי ובטאן (סוג אלקלואיד אשר תורם לבריאות הלב וכלי הדם).
תפוחים עשירים בנוגדי חמצון ומחקרים מראים כי אכילתם תורמת להקטנת הסיכוי לסרטן המעי הגס, סרטן הערמונית וסרטן הריאות, לשיפור בריאות הלב, להרזיה ולהורדת רמת הכולסטרול בדם.
אגוזי מלך עשירים בחלבונים, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון.
מספר מנות: מנה אחת.
זמן הכנה: 10 דק'.
מצרכים:
1 תפוח מסוג פינק ליידי
1 סלק אדום קטן קלוף
חופן אגוזי מלך (מומלץ להשרות את אגוזי המלך במים כשעה-שעתיים לפני אכילתם, ראה/י מאמר נבטים והנבטה)
אופן ההכנה:
מגרדים את התפוח והסלק בפומפיה גסה. שוברים את אגוזי המלך ביד לחתיכות קטנות ומוסיפים לסלט. מערבבים ומגישים.
להדרכה, הכוונה ותמיכה אישית במעבר לתזונה צמחונית / טבעונית / רואו פוד Raw Food / תזונה יוגית ראה/י:
תזונה אחד על אחד וסדנאות בישול.
כתיבת תגובה